Роберто Моралес: «Хочу бачити у фіналі Кубка Америки Чилі та Колумбію»

Аватар 1Football.info 1Football.info
1427
1 голос
Роберто Моралес: «Хочу бачити у фіналі Кубка Америки Чилі та Колумбію»
Роберто Моралес.
Коментатор телеканалу Футбол, який спеціалізується на південноамериканському футболі поділився своїми очікуваннями та прогнозами від Кубка Америки, який стартує 12 червня.

– Яким би чином ви розподілили місця в групах і обґрунтуйте чому бачите переможцем саме цю команду?

 

– Група «А»: з першої позиції вийде Чилі. Друге місце виборюватимуть Мексика та Еквадор. Склад у Еррери не стовідсотковий тому є варіанти. А ось у Болівію категорично не вірю в.

 

Група «Б»: інколи трапляється, що такі загадкові команди як Ямайка творять сенсації, але в це важко повірити у такій компанії. Аргентина має бути першою. Що до Уругваю є певні сумніви, він переживає деякі зміни. Парагвай значно поступається йому кадровою якістю, проте завжди «гуарані» вміли іншим заважати грати. З приходом авторитетного Рамона Діаса вони матимуть більше впевненості у власних силах.

 

Група «С»: Бразилія і Колумбія в боротьбі за перше місце, де команду Пекермана бачу фаворитом. Перу і Венесуела боротимуться за третє. Здається у Аранго і партнерів є шанс на плей-офф.

 

– Які збірні вийдуть до фіналу і кого зрештою ви бачите переможцем? Букмекери фаворитом називають збірну Аргентини…

 

–  Я хочу бачити у фіналі Чилі та Колумбію. Аргентина, звичайно, дуже крута, та не факт, що усім її гравцям надто потрібен цей трофей.

 

– Хто на вашу думку стане найкращим бомбардиром турніру?

 

– Алексіс Санчес, Фалькао, Ігуаін. Хоча все це гра у бабцю Вангу…

 

– Яка команда може стати сенсацією Кубку Америки? Хто із молодих гравців має найкращі шанси «вистрелити»?

 

– Може здивувати Мексика, адже це не та команда, що грала в Бразилії. Серед футболістів всі вже достатньо відомі і часи несподіваних одкровень минули. Як відкриття для тих, хто не слідкує за футболом у Південній Америці може виступити Де Арраскаета з Уругваю.