Володимир Валявка: "Дєнюжкін та Маринюк вирішили влаштувати демарш…"

Аватар 1Football.info 1Football.info
3884
1 голос
Володимир Валявка: "Дєнюжкін та Маринюк вирішили влаштувати демарш…"
Фото сайту 4vlada.com
Президент Кардиналу-Рівне в ексклюзивному інтерв’ю 1Football.info розповів про деталі розірвання контрактів з Віталієм Дєнюжкіним та Мар’яном Маринюком.

Декілька днів тому Кардинал-Рівне несподівано лишився двох гравців основи - голкіпера Віталія Дєнюжкіна та універсала Мар'яна Маринюка. Звично для сьогоднішніх реалій причиною називались заборгованості по зарплаті.

 

Вчора наставник "кардиналівців" Сергій Піддубний вже розповів нам, що його екс-підопічні зникли як дезертири. Сьогодні ж ми звернулися до президента Кардиналу Володимира Валявки з проханням детальніше розповісти про інцидент.

 

- Фактично Дєнюжкін та Маринюк були відраховані з команди, тому що деякий час пропускали тренування, а на останню гру регулярної частини Екстра-ліги про Титан-Зорі взагалі не з’явилися - говорить Володимир Ярославович. - До речі, з Дєнюжкіним це вже було не вперше, і я його і раніше попереджував в таких випадках, але зараз це знову повторилося. Тому з ними були розірвані контракти і наданий статус вільного агента.

 

- Причина тому - заборгованості по зарплаті?

 

- Перед ними були певні заборгованості. Але це стосувалося не лише Дєнюжкіна та Маринюка, а всієї команди. Декілька тижнів назад я зустрівся з хлопцями на одному з тренувань, пояснив їм ситуацію, розповів деталі справи, і команда мене зрозуміла, погодившись грати далі з очікуванням виплат. В принципі, хлопці знають, що в мене завжди початок року важкий в фінансовому плані. Але далі ситуація покращується, і до початку наступного сезону ми розраховуємось по всім боргам.

 

Мене розчаровує те, що Дєнюжкін та Маринюк вчинили саме так, а не звернулися до мене, щоб хоча б поговорити. Що цікаво, вони також погоджувались грати далі, коли я зустрічався з командою. Але через декілька тижнів все-одно вчинили по-своєму, влаштувавши демарш перед початком плей-офф. Вони думали, що ми будемо їх просити…

 

Що ж, дуже шкода втрачати таких гравців перед початком плей-офф. Тим паче, залишившись з одним голкіпером. Але маємо, що маємо, і будемо сподіватися на краще.