Сергій Піддубний: "Дєнюжкін і Маринюк пропали, як дезертири"

Аватар 1Football.info 1Football.info
2755
1 голос
Сергій Піддубний: "Дєнюжкін і Маринюк пропали, як дезертири"
Віталій Дєнюжкін. Фото НФК Ураган
Граючий тренер Кардиналу-Рівне ексклюзивно для 1Football.info прокоментував несподіване розставання «кардиналівців» з двома гравцями основи.

На днях стало відомо, що Кардинал-Рівне попрощався з двома далеко не останніми своїми гравцями - голкіпером Віталієм Дєнюжкіним та універсалом Мар’яном Маринюком. Враховуючи, що вже в найближчий четвер Кардиналу грати перший матч в плей-офф (проти Енергії), такий поворот подій виглядає мінімум дивним.

 

Щоб прояснити ситуацію, ми звернулися до головного тренера рівнян Сергія Піддубного.

 

«Чесно кажучи, я не можу конкретно сказати, чому так сталося, - розповів 1Football.info Сергій Олександрович. - Ми з хлопцями в команді взагалі не знаємо, чому Дєнюжкін та Маринюк так раптово зникли і де вони зараз знаходяться. Можна сказати, вони пропали, як дезертири.

 

Наскільки мені відомо, раніше Дєнюжкін та Маринюк висували певні ультиматуми керівництву по фінансовим питанням, а після виходу в плей-офф почали ставити якісь свої умови. Що було далі - вже не знаю точно, про це краще поцікавитися у президента клубу».

 

Нагадаємо, що Дєнюжкін і Маринюк були основними в Кардинал-Рівне (цього сезону провели 16 і 17 матчів в Екстра-лізі відповідно), при цьому Маринюк наразі є кращим асистентом команди (10 гольових передач). Раніше повідомлялося, що футзалістам надано статус вільних агентів.