← Назад 1 2 3 4 5 Вперед →


ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ
Букмекер » Трухін: «Я завершив футбольну кар'єру»

Трухін: «Я завершив футбольну кар'єру»

Просмотры 2061
Оценить материал:
1 load
Рейтинг: 5.00
Дата
Трухін: «Я завершив футбольну кар'єру»

Колишній півзахисник ужгородської Говерли вирішив повісити бутси на цвях.

— Як проходить розгляд вашої справи проти Говерли?

 

— Розгляд проходить так, як і очікувалося: Говерла апелює. Апеляційний суд відхилив їхню апеляцію. Тепер справа повернена до звичайного господарського суду міста Львів. Передача документів не так швидко робиться, як би того хотілось. Відповідно, затягується час. Але все законно, все так, як має бути – Говерла має право на апеляцію.

 

— За який термін заборгованість?

 

— Переді мною за 12 місяців.

 

— Як проходять пошуки нового клубу?

 

— Якщо чесно, в мене не пошуки не проходять. В мене було конкретне запрошення з білоруського чемпіонату, були варіанти по Україні – можливість поїхати на перегляд до команди Прем'єр-ліги, але так сталось, що в той період я захворів, тому не вийшло влаштуватися в Прем'єр-лігу. Були запрошення з Першої ліги, але я не хотів туди їхати. Зараз я припинив пошуки команди і футболом не займаюся.

 

— І не плануєте?

 

— В принципі, так. Я планую завершувати футбольну кар'єру. Точніше, не планую, а вже закінчив.

 

— Від якого українського клубу була пропозиція?

 

— Відразу після того, як закінчився в Говерлі сезон, я мав їхати на перегляд в дніпродзержинську Сталь – я мав розмову з Володею Мазяром, але пізніше захворів і випав на місяць з тонусу. Самі розумієте, що їхати, коли команда вже почала чемпіонат… Двері вже туди закрились.

 

— Чим плануєте займатися?

 

— Моя діяльність зараз не пов'язана з футболом. Тим, чим я займаюсь, мені подобається. Зараз не хочу розповідати, чим конкретно. Одним словом: я зараз вчусь, розвиваюсь в іншому напрямку.

 

Денис Дроздовський, 1Football.info

Выберите КУБОК: