Стрыйская Скала написала открытое письмо ФФУ, ПФЛ и Коллине

Аватар 1Football.info 1Football.info
1379
1 голос
Стрыйская Скала написала открытое письмо ФФУ, ПФЛ и Коллине
Руководство стрыйского клуба осталось недовольно судейством в восьмом туре Чемпионата Украины среди команд Второй Лиги в игре против Оболонь-Бровар.

Президенту Федерації футболу України

 

п. Конькову Анатолію

 

Президенту ПФЛ України

 

п. Макарову Сергію

 

Куратору суддівського комітету ФФУ

 

п. Колліні П'єрлуї́джі

 

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

 

22 вересня 2014 року у матчі 9-го туру першості України серед команд другої ліги стрийська "Скала" грала у Києві проти місцевого клубу "Оболонь-Бровар". У цьому поєдинку "Скала" вкотре за останні роки зіткнулася з некваліфікованої роботою арбітрів. Цього разу – Андрія Семенова з Дніпропетровська. Її наслідком стало невизнання голу гравця стрийської команди на 41-й хвилині та призначення на 67-й хвилині неіснуючого штрафного удару в наші ворота, який у підсумку приніс перемогу столичній команді, що вплинуло на результат матчу.

 

Ми цінуємо вклад усіх вас у розвиток і становлення українського футболу, тому сподіваємося отримати об`єктивну оцінку дій арбітра Андрія Семенова у цій зустрічі, який, на нашу думку, має бути покараний і відсторонений від суддівства, принаймні, на рік. Адже такий арбітраж вбиває бажання багатьох власників футбольних клубів займатися футболом, внаслідок чого з року в рік скорочується кількість професійних команд. Нині у другій лізі їх залишилося лише десять. А скоро через це може залишитись і ще менше…

 

Чекаємо відповіді і на запитання чи й надалі триватимуть часи підкилимного вирішення питань з суддями, і клубам треба заради їхньої прихильності вводити окремі статті у свої бюджети, де будуть заплановані фінансові витрати на вирішення цих самих питань? Ми подібною практикою ніколи не займалися і не будемо робити подібного у майбутньому. Стає закономірністю, як тільки "Скала" підіймається вверх сходинками турнірної таблиці, так одразу стикається із упередженим суддівством.

 

Спорные моменты матча Оболонь-Бровар - Скала 1:0 (0:0)