Іван Шіц: "Справа Севидова" розкручена самим Севидовим, як і новина, що він очолить запорізький Металург"

Аватар 1Football.info 1Football.info
1442
1 голос
Іван Шіц: "Справа Севидова" розкручена самим Севидовим, як і новина, що він очолить запорізький Металург"
Іван Шіц, генеральний директор Говерли
Генеральний директор Говерли прокоментував ситуацію про можливе зняття очок з клубу за борги перед колишнім тренером ФК Олександром Севидовим.

- Все що від нас залежить ми стараємося виконувати, щоб із нас не зняли очки. А щодо "Справи Сивидова", то вона розкручена самим Севидовим, або його хтось розкручує. Так само і сайти розкручують коментарі, що Севідов буде тренером в запорізькому Металурзі.

 

А ви подзвоніть в клуб у Запоріжжя і спитайте: чи розглядають там кандидатуру Севидова на посаду головного тренера? А я знаю, адже я спілкувався з одним із керівників клубу і ця кандидатура там навіть не обговорюється. Так само і тут. Це все розкручено журналістами і сайтами. Порядна людина ніколи не буде претендувати на такі кошти, знаючи стан українського футболу.

 

Йому заборгували зарплату за півтора місяця, але ми її відали одразу. А те що він колись на "короткій волні" з нашим господарем підписав, чи вони щось домовились… то це на його совісті.

 

Ті футболісти котрих він привів до нас у клуб, і які жодної хвилини не зіграли ні в основі, ні за дублюючий склад, хворими просиділи два роки, ми їм досі виплачуємо гроші. І в цьому питанні Карпати праві! Нажаль, палата по вирішенню спорів ще не прийняла жодного рішення на корись клубу, там все вирішується тільки на користь футболістів. Але що зробити? Керівники також роблять помилки, особливо в бідніших клубах від Шахтаря і Динамо або Дніпра.

 

Так є у нас проблеми, але ми будемо їх вирішувати. Нам вже пора думати про більш серйозні питання. Позакривати фінансові витання і починати думати про проходження атестації на сезон 2015/2016, - розповів пан Шіц в ексклюзивному інтерв’ю 1football.info.

 

Нагадаємо, сьогодні КДК ФФУ дав ужгородському клубу десятиденний термін для погашення боргу перед Олександром Севидовим. В іншому випадку Говерла буде автоматично позбавлена трьох турнірних очок.