Ігор Йовічевіч: "Програли чесно і з піднятою головою"

Аватар 1Football.info 1Football.info
1593
1 голос
Ігор Йовічевіч: "Програли чесно і з піднятою головою"
Игор Йовичевич, фото: football.ua
Головний тренер львівських Карпат розповів про свої враження після матчу з київським Динамо.

"Відчувалося, що сьогодні зіграли більш строго, ніж останній матч у Києві, це нас тішить як команду. Карпати віддали все, щоб виграти матч. Можливо, у нас не виходило гостро грати у фазі атаки. Але Динамо в цьому сезоні не раз показало, що знаходиться у хорошій тактичній формі. Я вдячний своїм хлопцям. Але нам ще потрібно працювати у напрямку третьої зони, контролю м’яча, таким чином розривати останню лінію оборони противника. Але загалом команда зіграла організовано, дисципліновано, футболісти страхували один одного, і це мене тішить як тренера",- цитує наставника 1927.kiev.ua.

 

В цілому Йовічевіч бачить певний прогрес своєї команди.

"Динамо не випадково мучиться з нами. Ми бажали перемогти, але програли чесно і з піднятою головою. Якщо порівняти сьогоднішню поразку із грою з Олімпіком, краще програти сьогодні таким чином",- сказав тренер.

 

Тренер вже планує трансферну кампанію цієї зими.
"Звичайно, ми хотіли б мати центрального нападаючого, який може забити гол. У нас є кваліфіковані футболисти, які можуть забивати, але агресивного центрального форварда ми не маємо. Поки що ні Кожанов, ні Голодюк, ні Ксьонз, ні Сергійчук не є «топ-кілерами» штрафного майданчика",- заявив Йовічевіч.