← Назад 1 2 3 4 5 Вперед →


ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ
Букмекер » Павлів: "Єдиний шанс для Карпат – продаж клубу"

Павлів: "Єдиний шанс для Карпат – продаж клубу"

Просмотры 2192
Оценить материал:
1 load
Рейтинг: 5.00
Дата
Тарас Павлів, фото: shahta.org

Тарас Павлів, фото: shahta.org

1football.info звернувся за коментарем щодо відсторонення організації «Завжди вірні» від управління львівськими Карпатами до її співзасновника Тараса Павліва.

- Це сталося вже давним-давно. Просто я не знаю чому саме зараз підняли цю тему. Мабуть, через продаж клубу. Але це сталося не вчора.

 

- Коли саме «Завжди вірні» були відсторонені від управління?

 

- Приблизно півтора роки тому. Воно не довго і пробуло.

 

- Угода між «Завжди вірні» і Карпатами була підписана у вересні 2012 року. Який вплив організація мала на управління клубом?

 

- Спочатку повний. Але потім, коли основному власнику, напевно, не сподобалось наше управління, тоді почались різні речі. Нам казали: «Коли будете мати гроші, будете командувати». Після того і Петро Петрович [прим. 1football.info: Димінський - почесний президент ФК Карпати] зрозумів що з цього нічого не вийде, бо все відбувалось не так як він хоче. І ми, ясна річ, уже нічого не робили.

 

- На вашу думку, які дії організації не сподобались власнику клуба?

 

- Мабуть, що все не сподобалось. Ми пропонували для кращої роботи кадрові зміни в керівництві, в менеджменті. Також ми не збиралися з першого дня робити ніяких дій для вибивання з міської ради земель, як це тоді говорили, для футбольного клубу. Так само як і з Ареною Львів. І це напевно, що не подобалося Петро Петровичу. Він, мабуть, думав, що громадська організація та велика кількість фанатів одразу піде на мітинги проти Садового, проти міської влади щоб передали землю Карпатам, але того всього не відбувалось.

 

- Ви говорили, що розголошення цієї інформації може бути пов’язаним з процесом продажу клубу. Були повідомлення ніби Димінський відмовив німецьким інвесторам. Переговори тривають?

 

- Вже рік ведеться такий діалог, але постійно все гойдається то в одну, то в іншу сторону і не зовсім ясно чим все закінчиться. Раніше Петро Петрович вже ніби погоджувався. Далі будемо бачити як все вийде. Перемовини щодо продажу клубу досі ведуться, наскільки я знаю.  

 

- З вашої точки зору наскільки є актуальним продаж клубу і що він може принести Карпатам?

 

- На 100% актуальний. З моєї точки зору, як вболівальника, склалося враження, що гірше бути вже не може. З приходом Дячука-Ставицьго і уходом Йовічевича вже нема куди далі. Єдиний шанс для Карпат – продаж клубу.  

 

- З чим ви пов’язуєте не продовження контракту з Йовічевичем?

 

- Це пов’язано з тим що генеральний директор є Дячук-Ставицький і він має великий вплив на Петра Петровича. Зрозуміло що будь-який європейський тренер, який спілкується з усіма футболістами і є адекватним, радянському Дячуку-Ставицькому не сподобається. Він був проти того як все відбувається. Він хоче щоб все було згідно його бачення.

 

- Тобто між Йовічевичем та Дячуком-Ставицьким виник конфлікт?

 

- Я не знаю ні про який конфлікт між ними, але, очевидно, непорозуміння виникло одразу. Знаючи їх двох то вони спрацюватися в одному клубі не мали ніяких шансів.

 

- Тобто саме клуб вирішив не продовжувати контракт з тренером?

 

- Я не знаю як все це відбулося в останній момент. Знаю лише те, що Йовічевич спочатку не хотів продовжувати контракт, а потім вже погоджувався. Але чи це Йовічевич відмовився від контракту, чи Петро Петрович не став пропонувати контракт я сказати не можу.

 

Здебський Олексій, 1football.info

Выберите МЯЧ: