Сергій Піддубний: "Кардинал ще живий. Всі чекають кінця травня"

Аватар 1Football.info 1Football.info
2276
1 голос
Сергій Піддубний: "Кардинал ще живий. Всі чекають кінця травня"
Фото МФК Кардинал-Ровно
В інтерв’ю 1Football.info поки ще діючий наставник рівнян розповів, які шанси на виживання має зникаючий Кардинал-Рівне.

Після поразки в 1/4 фіналу плей-офф від львівської Енергії Кардинал-Рівне, можна сказати, пішов в «круте піке»: президент клубу (він же головний спонсор) Володимир Валявка відмовився від фінансування, гравців розпустили по домівкам, а клуб, здавалося, потихенько став відходити в історію.

 

Але поки що з кардинальними висновками поспішати не варто. По словам Сергія Піддубного, який тренував Кардинал-Рівне протягом багатьох сезонів, футзал в Рівному поки що «в режимі очікування».

 

«Я бачив всі новини про так звані переходи мене та інших гравців Кардиналу до інших футбольних та футзальних клубів, - каже Сергій Олександрович. - Але це неправда. І це зовсім не означає, що з Кардинал-Рівне все покінчено. Я бачу нормальним, що футболісти не сидять вдома, а допомагають іншим клубам в різних турнірах.

 

Щодо клубу, то поки ще він існує на футзальній карті України. Адже Володимир Валявка не відмовився навідріз фінансувати клуб. Якщо зараз знайдеться додатковий спонсор, то наш президент повернеться до справ, щоб разом з іншим інвестором розвивати клуб. Тому і я, і всі хлопці поки чекаємо хороших новин. Можу сказати, що в кінці травня (може, на початку червня) визначиться щось конкретне, і буде зрозуміло, куди і як далі рухатись».

 

Повну версію інтерв’ю Сергія Піддубного читайте на нашому сайті трохи згодом.

 

Нагадаємо, що в регулярній частині Екстра-ліги Кардинал-Рівне посів четверте місце, але в 1/4 фіналу плей-офф вилетів від львівської Енергії (0:3, 2:2 (по пен. - 7:8)).