Житомирські школярі тріумфували в Шкільній футзальній лізі

Аватар 1Football.info 1Football.info
1803
1 голос
Житомирські школярі тріумфували в Шкільній футзальній лізі
Фото официального сайта АФУ
Команда житомирської школи №14 в серії пенальті виборола золото, перегравши однолітків з Києва.

Впродовж двох днів, 16-го та 17 травня, у столичному спорткомплексі КНУ ім. Т.Шевченка змагалися вісім кращих дитячих команд (6-ті класи шкіл) України - з Івано-Франківська, Луцька, Хмельницького, Вінниці, Києва, Житомира, Чернігова та Херсона.

 

Квінтесенцією турніру став «золотий» фінал, де за чемпіонське звання билися команда житомирської школи №14 та загально-освітньої школи №18 з Івано-Франківська. Основний час завершився внічию 1:1, тож долю чемпіонського кубка вирішила серія пенальті. Шестиметрові удари вдало виконали житомирські школяри, які і вибороли золоті медалі першої в історії Шкільної футзальної ліги України. Бронзу отримала команда вінницької школи №31, яка у матчі за третє місце розгромила команду київського ліцею №51.

 

Купа подарунків від компанії «Спортмастер» та Асоціації спортивної індустрії України, які підтримали цей проект, прикрасили церемонію нагородження. А поважні гості - заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич, перший заступник голови комітету фізвиховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимир Авраменко та виконавчий директор Асоціації спортивної індустрії України Георгій Копилов - разом з президентом Асоціації футзалу України Сергієм Владико нагородили всіх без виключення учасників змагань, призерів та чемпіонів, а також кожного вихователя та директора школи, що брали участь у Всеукраїнському фіналі.

 

Були також індивідуальні призи: в номінації найкращий бомбардир переміг Микола Миронюк з Луцька, найкращим захисником визнано Романа Гірко з Вінниці. Найкращий воротар - Іван Могілевець з Чернігова, а найкращий гравець всього турніру - Максим Хлань з Житомира. Приз найкращому тренеру отримав вихователь івано-франківської школи №18 Петро Липецький.

Источник: Официальный сайт АФУ